Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 01. 2013. 16:55   >>  16:56

Rivalstvo već počinje

Klop: Hoću da Gvardioli budem novi „Murinjo“

Dolazak Pepa Gvardiole u Minhen (počinje sa radom na ljeto), nije „uplašio“ trenera Borusije iz Dortmunda .

Jirgen Klop je imao poruku za budućeg konkurenta:

"Hoću da Gvardioli budem „novi Murinjo“. Mi želimo da budemo Bajernov najveći i najljući rival u budućnosti. Neću imati problem ako me Gvardiola ne bude volio zbog rezultata ili onog što se dešava na terenu", rekao je Klop nijemačkim medijima.

Trener „Milionera“ je rekao da vjeruje da će njih dvojica imati dobar odnos.

"Ne verujem da Gvardiola ima loš odnos sa protivničkim trenerima. Vjerujem da ćemo se dobro slagati. Uostalom, imam dobar odnos i sa Žozeom Murinjom".

Gvardiola je, dok je vodio Barselonu, često imao verbalne i medijske duele sa portugalskim stručnjakom. Ova izjava Klopa ukazuje na to da na ljeto neće  napustiti Dortmund, uprkos tome što ga povezuju sa mnogim velikim klubovima, pa tako i Realom.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније