Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 03. 2013. 21:37   >>  21:38

DVA MEČA, 1 GOL

Bundesliga: Napadači danas zakazali

Hamburg je minimalnom pobjedom u gostima protiv Štutgarta zatvorio 25. kolo Bundeslige. U prvom meču današnjeg programa Hanover i Ajntraht odigrali su bez golova.

Današnje utakmice nijesu donijele golove, kao subotnje. Jedini gol nedjeljnjeg programa postigao je Rudnevs u 50. minutu za Hamburg.

Hamburg nakon ovog trijumfa zauzima petu poziciju na tabeli sa 38 bodova, dok Štutgart ima 29 i nalazi se u donjem dijelu tabele.

Ranije danas, Ajntraht nije uspio da prekine niz od četiri utakmice bez pobjede, odigravši 0:0 na gostovanju  Hanoveru.

Ekipi iz Frankfurta izmiče mjesto koje vodi u Evropu, a sada zauzima peto mjesto na tabeli sa 39 bodova, a Hanover ostaje na sredini sa 34.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније