Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 03. 2013. 19:12   >>  19:04

SJAJAN MEČ NA "ENFILDU"

Premijer liga: Liverpul zaustavio zahuktali Totenhem

Liverpul je u fenomenalnom meču, u kojem su viđena dva preokreta, slavio sa 3:2. "Redsi" su u odličnoj formi, ali čini se da je kasno da uključe u borbu za mjesta koje vode u Ligu šampiona.

Totenhem, sa druge strane, je stao, iako je sredinom drugog dijela imao vođstvo od 2:1. "Sparse" čeka još dosta posla oko borbe za prve četiri pozicije, a poraz je stigao nakon 12 mečeva.

Liverpul je poveo novom majstorijom Luisa Suareza. Urugvajac je dobio loptu od Hozea Enrikea i sa nekoliko metara je samo gurnuo pored Uga Lorisa. U samoj završnici prvog poluvremena poslije centeršuta Gareta Bejla sa desne strane Jan Vertongen je glavom poslao loptu u mrežu i izjednačio. 

Isti igrač donio je prvo vođstvo gostima iz Londona. Igrao se 53. minut, Džejmi Karager je pokušao da izbaci loptu, ona je međutim došla do Vertongena koji se odlično snašao i loptu ubacio u gol. Međutim, Liverpul je nastavio da igra kao da se nije ništa desilo. Stjuart Dauning samo iskoristio grešku odbrane Totenhema i stvari ponovo vratio na početak - 2:2. 

Tri velika boda Liverpulu obezbijedio je tandem Suarez - Džerard. Prvi je u 82. minutu fauliran u kaznenom prostor, a drugi sigurno izveo penal - lopta je otišla u jednu, a Ljoris u drugu stranu. 

Fudbaleri Njukasla savladali su Stouk sa 2:1 poslije preokreta. 

Njukasl je nastavio u sistemu toplo-hladno,pa je sada došao red na slavlje, mada se činilo da će navijači smrknutih lica napustiti Sent Džejms park.

Valters je sa penala u 68. mintutu doveo Stouk u vođstvo, ali su "svrake"sjajno odreagovali i u finišu preokrenuli.

Prvo je Joan Kabaje maestralno pogodio iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora.  Francuz je poslao loptu u gornji desni ugao za 1:1. Posljednji zvižduk sudije pretekao je Papis Demba Sise, pošto je izbjegao ofsajd zamku i asistenciju Marvoa sproveo u mrežu za osvajanje cijelog plijena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније