Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 03. 2013. 19:38 >> 19:29
1

SIGURAN

Roberto Karlos: Nejmar blizu Barselone

Bivši reprezentativac Brazila Roberto Karlos rekao je da će fudbaler Santosa Nejmar gotovo sigurno potpisati za Barselonu.

Za mladog fudbalera Nejmara zainteresovani su brojni evropski klubovi. On je početkom nedjelje rekao da ni Real Madridu ni Barseloni ne daje prednost, ali Roberto Karlos smatra da će se 21-godišnji napadač ipak odlučiti za klub sa “Nou kampa”.

"Razgovarali smo. Po mom mišljenju, trebalo je već da ode iz brazilskog fudbala. Vjerujem da Barselona ima 90 odsto šanse da ga dovede" , rekao je Roberto Karlos, a prenose agencije.

Upitan da li bi se Nejmar na terenu "slagao" sa Lionelom Mesijem, Roberto Karlos je rekao:

 "Nejmar može da se prilagodi svakoj situaciji".

Nejmarov ugovor sa Santosom ističe na ljeto 2014. godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније