Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 03. 2013. 19:02 >> 18:54

NAJLOŠIJA UTAKMICA

Mojes: Nijesmo bili dovoljno dobri

Menadžer Evertona, Dejvid Mojes, izjavio je da nema izgovora za poraz od Vigana u četvrtfinalu FA kupa.

Vigan je postigao tri gola za četiri minuta i tako Evertona još jednu sezonu ostavio bez trofeja.

"Vigan je bio bolji u ovom meču. Imali smo šansu da se domognemo polufinala FA kupa, ali sada je kasno za žaljenje. Nijesmo bili dovoljno dobri. Odigrali smo jednu od lošijih utakmica ove sezone", izjavio je Mojes.

Mojes je izvršio dvije izmene koje su izazvale dosta polemike. Prvo je na poluvremenu zamijenio kapitena Fila Nevila, a zatim je iz igre izveo i Felainija, koji je bio razočaran trenerovom odlukom.

"Morao sam da donesem odluku. Mislio sam da pokušam da promijenim situaciju na terenu jer nam očigledno nije išlo. Nije lako ni kada gubite sa jednim golom razlike, a ne sa tri. Ipak nastavljamo dalje da radimo kao tim. Ne želim da upirem prst u nikog. Možda to nekada radim u svlačionici, ali u javnosti nikada", istakao je Mojes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније