Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 03. 2013. 22:29   >>  22:22

POVRATAK

Alonso se vraća u Liverpul?

Fudbaler Real Madrida Ćabi Alonso mogao bi da se vrati u Liverpul, prenose britanski mediji.

"Još nijesam odlučio gdje ću nastaviti karijeru. U Realu ću ostati samo ako moja uloga u timu bude na istom nivou na kojem je sada, vidjećemo šta će biti u narednih nekoliko mjeseci. Uvijek postoji šansa da se vratim u Premijer ligu, tamo sam proveo divne godine“, rekao je 31-godišnji fudbaler.

Uprava Reala ne želi da ga proda, ali Alonso ne žuri sa produžetkom ugovora koji ističe sljedeće godine. Španac čeka da vidi šta će se desiti sa trenerom ekipe Žozeom Murinjom, koji će klub najvjerovatnije napustiti na ljeto. 

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers se u proteklim mjesecima raspitivao za Alonsa i nada se da će uspjeti da ubijedi španskog fudbalera da se vrati u klub za koji je igrao pet sezona. 

Alonso je prošlog mjeseca podržao Rodžersa poslije ispadanja ’crvenih’ iz Lige Evrope od Zenita. Tada je takođe izjavio da i dalje gaji simpatije prema timu s Enfilda. 

„Pratim igre Liverpula. I dalje sam veoma vezan za njih, a sebe smatram navijačem crvenih“, rekao je Alonso. 

Ćabi Alonso je iz Liverpula prešao u Real 2009. godine i od tada je bio jedan od najznačajnijih igrača madridskog tima, za koji je odigrao 29 mečeva ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније