Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 01. 2013. 13:10 >> 13:11

Nakon odlaska Balotelija

Manćini: "Mario će nam nedostajati"

Baloteli je juče prešao u Milan, za 20 miliona eura. Za dvije i po godine, koliko je nosio dres Mančester sitija, Italijan je osvojio Premijer ligu i FA Kup.

Iako su mnogi mislili da će odlazak Balotelija, biti olakšanje za sve u taboru "građana", menadžer Robero Manćini tvrdi suprotno.
"Svi smo tužni što je otišao. Mario je sa nama osvojio Premijer ligu i FA kup za dvije sezone i zbog toga bi ga trebalo pamtiti po dobrom. On je fantastičan igrač i mislim da je ovaj transfer prilika za njega da se u Italiji razvije u jednog od najboljih na svijetu. Dobro je što će biti blizu porodice i što će igrati za veliki tim, kakav je Milan", rekao je menadžer Sitija.

Manćini je opisao atmosferu u ekipi kada je Baloteli napustio hotel, nakon što je došao da se pozdravi sa svima."Kada je izašao iz hotela svi su bili tužni. Igrači su pričali kako će im Mario nedostajati... 'Zbogom' je bilo emotivno, ali to je normalno u fudbalu. Kada kažem da ga volimo svi, to je zaista tako"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније