Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 03. 2013. 20:18 >> 20:10
1

UGROŽENA POZICIJA

Stramaćoni: Totenhem nas je nadigrao

Nakon debakla u Londonu od Totenhema u prvom meču osmine finala Lige Evrope, trener Intera Andrea Stramaćoni istakao je dominaciju domaćina.

Ubjedljiv poraz je zakomplikovao situaciju Stramaćoniju kojem je ugrožena pozicija u Interu.

"Totenhem je bio bolji u više segmenata. Fizički su najteži rival kojeg smo mogli da dobijemo. Možemo samo da žalimo za šansama Alvaresa i Palasija, jer bi bili u mnogo boljoj poziciji", rekao je Stramačoni.

Trener Intera, međutim, odbija da otpiše njegov tim iz borbe za četvrtfinale.

"Fudbal je čudna igra, nikad se ne zna. Inter je pravio slične preokrete u prošlosti. Od početka smo pokazivali koliko nam je važno ovo takmičenje, ali smo u ovaj meč ušli sa malo opcija, sa nekoliko igrača van forme. Ipak, Totenhemu pripadaju sve zasluge", rekao je Stramaćoni.

Strateg Intera se osvrnuo na "slučaj Kasano", sa kojim je imao žestok obračun prošle sedmice.

"Nema potrebe da se mirimo, ono što se desilo je prošlost. Igrao je večeras, bio je na nivou zadatka. Moramo nastaviti da idemo Interovim putem", zaključio jepopularni Strama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније