Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 03. 2013. 19:03   >>  18:55

SREĆAN

Laudrup Svonsijev do 2015.

Menadžer Svonsija Mihael Laudrup, produžio je ugovor sa svojim klubom, po kojem će se u Velsu zadržati do juna 2015. godine.

Danac je ove sezone Svonsi doveo do prvog trofeja u istoriji kluba. Velšani su osvojili Liga kup, pobijedivši u finalu Bredford rezultatom 5:0.

"Srećan sam ovdje, i nisam se dvoumio oko ostanka. Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor, i unaprijed se radujem sljedećoj sezoni. Čekaju nas uzbudljive stvari u Premijer ligi i Ligi Evrope", izjavio je Laudrup.

Predsjednik Svonsija, Huv Dženkins izjavio da je klub oduvijek planirao da Laudrupu ponudi dugoročan ugovor.

"Nikada ne možete znati kako će stvari teći sa novim menadžerom, pogotovo kada imate uspjehe prethodnih sezona. Ali sada svi mislimo da je Mihael podigao klub na viši nivo. Zadovoljstvo je sa njim raditi, jer imamo sličnu viziju razvoja kluba", izjavio je Dženkins.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније