Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 03. 2013. 18:54 >> 18:46

IDEALNO RJEŠENJE

Venger kandidat za klupu PSŽ-a

Menadžer Arsenala Arsena Venger i dalje je glavni kandidat da na kraju sezone zamijeni Karla Anćelotija na klupi PSŽ, tvrdi ”RMC Sport“.

Prema njihovom izvoru, predsjednik kluba iz Pariza Naser al Kelaifi smatra da bi francuski stručnjak bio idealno rješenje za klupu PSŽ i pomogao klubu da postane još popularniji.

Italijanu Anćelotiju ugovor sa “svecima” ističe u ljeto 2013, a Vengeru u Arsenalu godinu dana kasnije.

Podsetimo, Venger je nedavno istakao da je lojalan “tobdžijama” i da nijednog trenutka, iako je imao ponude, nije razmišljao da napusti Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније