Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

19. 12. 2023. 14:34 >> 14:34
Čitaj mi:

FRANCUSKI REPREZENTATIVAC

Varan želi da ostane u Junajtedu

 Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan želi da produži ugovor na još jednu sezonu, prenjeli su danas britanski mediji.

Varan je izgubio mjesto u timu, bio je starter u samo osam utakmica u sezoni, posljednju put u remiju protiv Liverpula 0:0.

Uprkos tome što je odigrao samo 14 utakmica ove sezone u svim takmičenjima, Varan želi da produži ugovor sa Junajtedom, prenio je Mančester Ivning Njuz.

Francuski fudbaler je 2021. godine iz Real Madrida prešao na Old Traford, tada se vjerovalo da je potpisao četvorogodišnji ugovor, ali se ipak radilo o trogodišnjem uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana. 

On se nada da će klub prihvatiti tu opciju, kojom bi Varan ostao na Old Trafordu do ljeta 2025. godine.

Britanski mediji su prethodnih nedjelja spekulisali da Junajted ne želi da aktivira tu opciju, pa bi Varan mogao kao slobodan igrač da napusti klub na ljeto.

Fudbaleri kojima je ostalo šest mjeseci do isteka ugovora, imaju pravo da u januarskom prelaznom roku pregovaraju sa stranim klubovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније