Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 03. 2013. 13:42   >>  13:37

TAKTIKE

Hrvatska sa dva špica protiv Srbije?

Selektor hrvatske reprezentacije Igor Štimac najverovatnije će igrati sa dva napadača na meču sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Hrvatski mediji se poslednjih nekoliko dana bave taktičkom formacijom za duel sa Srbijom, koji je na programu za dvije sedmice na Maksimiru. 

U opciji su dvije taktike 4-4-2 i 4-2-3-1. Nosioci igre "kockastih" trebalo bi da budu Srna, Rakitić, Modrić i Mandžukić, koji se nalaze u sjajnoj formi.

Na golu će sigurno biti Pletikosa. Desnog beka bi igrao Srna, a Strinić levog. Štoperski dvojac bi trebalo da budu Lovren i
Šimunić. Potom slijede Rakitić i Modrić, dok bi Kovačić mogao da bude alternativa Badelju. Zatim postoji dilema da li će igrati Kranjčar ili Perišić, dok bi napad Hrvata predvodili Mandžukić i Eduardo ili Olić.

Hrvatski mediji navode da će se Štimac najverovatnije odlučiti za taktiku sa dva napadača, ali postoji mogućnost da se selektor odluči za iznenađenje i da promiješa karte.

Hrvatska 4-4-2: Pletikosa, Srna, Lovren, Šimunić, Strinić, Rakitić, Modrić, Badelj (Kovačić), Kranjčar (Perišić), Eduardo (Olić),
Mandžukić.

Hrvatska 4-2-3-1: Pletikosa, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Strinić, Rakitić, Modrić, Srna, Kovačić (Samir), Eduardo (Olić), Mandžukić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније