Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2014. 17:01   >>  17:09

KURAN, NEČUJNE KLIME...

Šta sve zahtijevaju učesnici SP

Svjetsko prvenstvo u fudbalu se približava, ostalo je još 49 dana, a organizatorima su već stigli prvi neobični zahtjevi pojedinih zemalja učesnica.

Iz Alžira je tako stigao zahjtev da u svakoj sobi bude Kuran.

Iz Ekvadora su zatražili da ih u svakoj sobi dočeka korpa svježih banana, uvezenih iz njihove domovine. Kolumbijci su zatražili da uz A tim u Brazil doputuje i  15 mladih reprezentativaca kako bi prisustvovali treninzima.

Suarez i družina traže nečujne klima uređaje, a Čileanci nove krevete i „fletskrin“ televizore u svim sobama.

Da neke reprezentacije jako drže do TV programa koji će njihovi igrači gledati u hotelskim sobama, potvrđuju Honduras i Švajcarska. Iz Hondurasa traže da im se omogući da gledaju šest španskih programa kao i dva programa iz Hondurasa, dok Švajcarci žele brzi internet i švajcarske TV kanale u sobama svojih reprezentativaca.

Francuzi su zatražili da se igračima služi isključivo Košer meso, jer igrači muslimanske vjeroispovijesti ne žele da jedu meso životinja koje su patile tokom klanja. Takođe, žele tečne sapune u kupatilima.

Delegacija Australije zahtijeva da im se na dnevnoj bazi dostavlja štampa iz cijelog svijeta.

Portugal će imati lično obezbjeđenje, od kojih će se četvorica isključivo starati o Kristijanu Ronaldu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније