Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

25. 11. 2023. 16:01 >> 16:17

IGRAĆE U ALBANIJI

Balkani našeg Edvina Kuča mora da mijenja stadion u evropskim takmičenjima

Fudbalski klub Balkani našeg reprezentativca Edvina Kuča moraće da mijenja stadion za posljednje domaćinstvo utakmice šestog kola Lige konferencija.

Ekipa iz Suve Reke, već od starta ne igra na svom terenu "Gradskom stadionu Suva Reka", koji ima kapacitet od svega 3.000 mjesta jer ne ispunjava sve uslove.

Zato su igrali u Prištini na stadionu "Fadil Vokri" koji je ujedno i najveći stadion na Kosovu, ali od skoro neće moći ni tamo.

UEFA je ocijenila da je stanje travnjaka prištinskog stadiona nedopustivo za standarde koji su obavezni u Evropi, pa će Balkani morati ponovo da se seli.

Po svoj prilici oni će promjeniti i državu, pa će češku Viktoriju iz Plzena dočekati na stadionu "Air Albanija" u Tirani, inače mjestu gdje se igralo prvo finale najmlađeg evropskog takmičenja.

Balkani je apsolutni hit, dobili su u grupi i zagrebački Dinamo i sa četiri boda su drugi u grupi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније