Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2013. 23:22   >>  23:14 1

NAUČILI MNOGO

Lenon: Kvalitet je došao do izražaja, hvala navijačima

Menadžer Seltika Nil Lenon hrabrio je svoje igrače pred revanš osmine finala Lige šampiona poslije poraza od 3:0 na Seltik Parku, ali je morao da se suoči sa još jednim u Torinu, od 2:0.

"Kvalitet na kraju dođe do izražaja. Gradili smo igru, ali nijesmo imali završnicu. Da li je ovo pravedan rezultat? Klasa govori sve na kraju. Nadam se da su igrači naučili mnogo iz ovoga i da će im to pomoći u daljoj karijeri", rekao je Lenon.

On se ponovo osvrnuo za podrškom navijača, koji su važili za jedne od najboljih u Ligi šampiona do sada.

"Njihova podrška je nevjerovatna, zato je čast i privilegija voditi Seltik. Ne volim da gubim, ali kako sazrijevam, učim od iskusnijih i boljih. I najveći gube, a dvije utakmice sa Barselonom su nešto što ću pamtiti iz ovog ciklusa Lige šampiona. Nadam se da ćemo pokazati još dosta toga što je viđeno u tim mečevima", zaključio je Lenon.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније