Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2013. 21:43 >> 21:36

UŽELIO SE USPJEHA

Roben: Maštam o trofejima

Fudbaler minhenskog Bajerna Arjen Roben priznao je da "čezne" za trofejima, pošto prethodne dvije sezone ovaj klub nije imao uspjeha ni u Njemačkoj, ni u Evropi.

Posljednje trofeje Bajern je osvojio 2010. godine, kada je bio prvak Njemačke i osvajač nacionalnog kupa.

"Žarko želim da ponovo budem srećan zbog osvajanja nekog trofeja. Još su mi u sjećanju scene kada podižemo pehare, to je zaista nevjerovatan osjećaj. Bez dileme, najbolji je prvi trenutak nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Lijepo je poslije i kad se slavi na trgovima i na balkonu sa navijačima, ali tada ste već prespavali noć i glava vam je 'čista'", rekao je Roben njemačkim medijima.

Bavarci u prvenstvu Nemačke vode na tabeli sa 17 bodova više od Borusije Dortmund. Klub iz Minhena nedavno je izborio i plasman u polufinale nacionalnog kupa, a u prvom meču osmine finala Lige šampiona Bajern je u Londonu savladao Arsenal sa 3:1.

"Moramo da idemo korak po korak. Sljedeća nam je utakmica protiv Fortune u prvenstvu, a tek poslije toga razmišljaćemo o Arsenalu. Ne smijemo već sada da se zanosimo i da počnemo da sanjamo. Titule se osvajaju tek u maju", zaključio je Roben.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније