Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2013. 17:19 >> 17:13

KAZNA

Viktor Valdes suspendovan četiri utakmice

Barselona će naredne četiri utakmice igrati bez prvog golmana Viktora Valdeza koji je kažnjen zbog vrijeđanja sudije poslije poraza (1:2) od Real Madrida za vikend u Primeri.

Takmičarska komisija Španske fudbalske federacije (RFEF) odlučila je da suspenduje Valdeza, jer je on odmah po završetku utakmice prišao sudiji Perezu Lasi i verbalno ga napao.

"Nije te sramota", rekao je Valdez arbitru smatrajući da je on trebalo da svira penal zbog faula Serhija Ramosa nad Adrijanom u šesnaestercu u 93. minutu, pa bi Barselona sa bijele tačke mogla da izbjegne poraz.

Iz katalonskog kluba su saopštili da će razmotriti eventualnu žalbu na odluku RFEF.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније