Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

15. 09. 2023. 22:16 >> 22:16

S. ARABIJA

Al Hilal se vratio na vrh tabele, debitovao Nejmar

Fudbaleri Al Hilala ubjedljivo su savladali Al Rijad na svom terenu 6:1 u šestom kolu saudijske Pro lige.

Domaći su poveli golom Aleksandra Mitrovića sa bijele tačke u 30. minutu, a do kraja poluvremena su udvostručili prednost preko Al Šaranija na asistenciju Milinković-Savića.

U nastavku igre Al Hilal je nastavio da dominira na terenu, a na 3:0 povisio je Al Davsari na dodavanje Malkoma.

Upravo je Brazilac postigao četvrti gol za svoj tim, a asistirao mu je sunarodnik Nejmar, koji je debitova u dresu Al Hilala. On je u igru ušao u 64. minutu.

Do kraja utakmice Al Davsari je kompletirao het-trik, pošto je bio precizan u 86. i 95. minutu. Počasni gol za goste postigao je Al Zakan minut kasnije.

Al Hilal je ovom pobjedom upisao 16 bod u prvenstvu i prestigao Al Itihad na čelu tabele. Al Davsari se sa šest golova izjednačio na listi najboljih strijelaca sa Kristijanom Ronaldom, s tim što Portugalac ima i četiri asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније