Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2013. 10:50 >> 10:57

POMIJEŠANA OSJEĆANJA

Ronaldo srećan, ali i tužan zbog Mančestera

Kristijanu Ronaldu bila su sinoć pomiješana osjećanja. Sa jedne strane sreća, pošto je postigao pobjedonosni gol za Real protiv Junajteda (2:1) za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, a sa druge tuga zato što je eliminisao bivši klub.

Najbolji igrač Reala vratio se prvi put na Old traford otkako je 2009., prešao u "kraljevski klub" za rekordnih 94 miliona i odmah je zatresao mrežu, a nakon meča je rekao kako mu je bilo čudno da igra protiv nekadašnjih saigrača.

"Vrlo emotivno i nevjerovatno veče. Nikada neću zaboraviti ono što su navijači uradili i njihovu podršku. Bio sam srećan zbog prolaska Reala, ali i malo tužan jer mi nije lako da zaboravim ovu kuću. Šest godina sam igrao ovdje, došao sam u Mančester kao dijete i svi su uvijek bili sjajni prema meni. Čudan osjećaj, nije to bila samo utakmica, a osjećao sam se nekako stidljivo. Ipak, naravno da sam srećan zbog Reala, jer nosim dres Madriđana i uvijek dajem sve od sebe", istakao je Ronaldo.

Portugalac smatra da ih čeka dug put do finala na Vembliju, ali da su napravili ogroman korak.

"Izbacili smo jedan od najboljih timova na svijetu, ali idemo dalje korak po korak. U odličnoj smo formi, bila je ovo nevjerovatna nedelja u kojoj smo pobijedili Barselonu i sada Junajted što je fantastično", naglasio je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније