Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 03. 2013. 23:27 >> 23:28

ZADOVOLJAN PRIKAZANIM

Gece: Zaslužen plasman u četvrfinale

Napadač Borusije iz Dortmunda Mario Gece zadovoljan je igrom svoje ekipe poslije pobjede nad Šahtjorom od 3:0.

Gece, koji je bio jedan od najboljih na terenu, asistirao je iz kornera kod prvog, a bio strijelac drugog gola za Borsiju iz Dortmunda.

„Bili smo svjesni šanse koju smo imali večeras. Svi smo jako željeli da se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona. Pružili smo dobru igru i mislim da smo zasluženo prošli dalje“, izjavio je Gece nakon meča.

„Zadovoljan sam pristupom igri. Očigledno da su nam dva postignuta gola u prvom poluvremenu dala dosta samopouzdanja", dodao je on.

Njegov saigrač Neven Subotić vjeruje da je ovo sezona "milionera" kada je u pitanju evropsko takmičenje.

„Nadamo se da je ovo naša sezona. Završili smo kao prvi u vrlo teškoj grupi, a sada smo savladali jedan veliki tim kakav je Šahtjor. Želimo da doguramo u Ligi šampiona što dalje možemo", poručio je Subotić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније