Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 03. 2013. 17:33 >> 17:26

FSCG

FK Jedinstvo dva meča bez publike

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore kaznila je danas fudbalski klub „Jedinstvo“, tako da će Bjelopoljci dvije prvenstvene utakmice na svom stadionu odigrati bez prisustva publike, zbog slabe oganizacije utakmice 18. kola Telekom 1. CFL između Jedinstva i Mogrena.

Dejan Femić i Suad Kolić, zvaničnici FK „Jedinstvo“ kažnjeni su zabranom obavljanja funkcija u trajanju od po mjesec dana i novčanom kaznom od po 300 eura zbog nesportskog ponašanja – psovanja i vrijeđanja sudija na utakmici Jedinstvo - Mogren, koju su Budvani dobili rezultatom 2:1.

Fudbalski klub Budućnost kažnjen je sa 600 eura zbog slabe organizacije utakmice istog kola u kome je podgorički klub bio domaćin Čeliku, jer su njihovi navijači ubacivali pirotehnička sredstva u igralište za vrijeme utakmice.

Nikšićki Čelik kažnjen je sa 500 eura, jer su njihovi organizovani navijači ubacivali pirotehnička sredstva na teren za vrijeme ove utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније