Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 03. 2013. 10:39   >>  10:32

REVANŠ NA OLD TRAFORDU

Murinjo: Meč sa Mančesterom je finale

Trener Reala Žoze Murinjo uvjeren je da će meč osmine finala Lige šampiona, koji njegov tim na "Old Trafordu" igra protiv Mančester junajteda, biti centar svjetske pažnje.

 

Dva tima igraju u odličnoj formi, a nakon duela u Madridu (1:1), Real će biti taj koji će morati da napadne.

,,Ko zna šta će u utorak napraviti razliku između dva tima? To je pitanje za milion dolara. Svijet će stati zbog ove utakmice. Junajted igra odlično, nikada niijsu bili bolji. Imaju četvrtfinale FA kupa, već u martu su osvojili Premijer ligu, nisu poraženi već mjesecima... Ipak, i mi smo vrlo dobri od starta 2013., izgubili smo samo jedan meč. Ovo što mi igramo sa Junajtedom je već finale. Vidjećemo ko će stići do "Vemblija", ali sumnjam da će se to finale više iščekivati nego ovaj duel'', rekao je Murinjo.

Kristijano Ronaldo je bio strijelac u prvom meču, ali gol nije proslavio iz poštovanja prema bivšem klubu. Real stiže u Mančester u odličnom raspoloženju, nakon dvije uzastopne pobjede nad najvećim rivalom Barselonom. Ipak, u redove ’kraljevskog kluba’ se neće vratiti Iker Kasiljas, iako se mislilo da će biti spreman posle jednomjesečne pauze zbog loma palca.

 

Dobra vijest za ,,crvene đavole'' je da će Robin van Persi igrati protiv Reala, ali je loša da zbog povrede u timu neće biti Fila Džonsa.


„Očekujemo ono što se očekuje kada se igra protiv takvog tima, sa Ronaldom u njemu. Neće biti lako jer Kristijano svake sedmice igra dobro. Iskustvo koji je mladi Rafa imao u prvom poluvremenu u Madridu, pomoći će mu jer će u utorak imati isti zadatak. Mislim da ne bi trebalo da se plašimo. Ukoliko uđemo u meč opterećeni problemima koje Ronaldo može da nam stvori, onda ćemo zaboraviti na stvari koje sami možemo da uradimo“, naglasio je Ferguson.


Mančester junajted i Real Madrid sastaju se večeras na "Old Trafordu", od 20 i 45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније