Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 07. 2023. 09:50 >> 09:50

DIREKTAN PRENOS NA TVCG 2

Brnović i Giljen pred Kosmos: Ne smijemo ih potcijeniti, sve osim prolaska bila bi katastrofa

Trener fudbalera Sutjeske Nenad Brnović rekao je na konferenciji za medije uoči meča prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija da neće potcijeniti ekipu Kosmosa, ali da je iskustvo na njihovoj strani.

"Iskustvo i rejting su na našoj strani. Nećemo ih potcijeniti, iskusna su ekipa, disciplinovana, imaju nekoliko odličnih individualaca", ističe trener Sutjeske Nenad Brnović.

Sutjeska je u prelaznom roku dovela Vojina Pavlovića, Marka Simića, Đorđa Šaletića i Balšu Vukotića koji neće biti u protokolu pošto nije riješena dokumentacija. Takođe, Brnović neće moći da računa na Anta Babića i Jovana Milića zbog povreda.

"Što se tiče ovih utakmica, koristićemo stare snage. Na vrijeme smo doveli Pavlovića i Simića, jako su se dobro uklopili. Što se tiče Vukotića - još nijesmo uspjeli da završimo papire i na njega nećemo moći da računamo u ovom dvomeču. Imamo problema s povredama Babića i Milića, na koje nećemo računati", rekao je Brnović.

Šef struke Sutjeske otkrio je da klub planira da u narednom periodu dovede još dva pojačanja, a fokus će biti na ofanzivnim igračima.

"Posljednjih dana smo u žurbi da što prije dovedemo dva kvalitetna pojačanja. Tražimo špica i ofanzivnu desetku, da nadomjestimo odlazak Novice Erakovića. Nije lako, puno igrača smo pogledali, dosta su i neke nerealne cifre, koje ne možemo da priuštimo. Nadam se da ćemo do revanša protiv Kosmosa dovesti jedno pravo pojačanje", zaključio je Brnović.

Golman vicešampiona Crne Gore Vladan Giljen rekao je da bi sve osim prolaska bila katastrofa za klub.

"Nadamo se prolazu. Sve osim toga bilo bi ravno katastrofi. Gledali smo neke snimke Kosmosa, imaju dobre igrače, ali mi smo se dobri spremili. Sigurno i da osjećamo neku dozu pritiska, ali moramo da se nosimo sa tim. Favoriti smo u ovim utakmicama. Protiv nekih većih klubova smo igrali dobro, ali bez velikog pritiska. Treba ići korak po korak, nadam se da ćemo ove godine napraviti iskorak u evropskim takmičenjima", istakao je Giljen.

Utakmica između Sutjeske i Kosmosa igra se od 20:30 na DG Areni, a direktan prenos možete pratiti na TVCG 2.

Debitantski nastup na Evro sceni imaće i tivatski Arsenal koji gostuje u Jerevanu ekipi Alaškerta. I taj meč možete dirketno pratiti na Parlametarnom kanalu od 19 časova.

Revanš utakmice igraju se za sedam dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније