Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 02. 2014. 13:02 >> 13:08

OSTAJE U BAJERNU?

Miler: Barselona me nije zvala

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler rekao je da ne zna ništa o navodnom interesovanju Barselone i potencijalnom transferu na Nou Kamp na kraju sezone.

Prema tvrdnjama španske štampe, predsjednik Barselone Đosep Bartomeu već je dao zeleno svijetlo za realizaciju tog transfera.

„Koliko znam, Bajern nije dobio nikakvu ponudu za mene i to je sve što mogu da kažem na tu temu. Vidio sam da se po medijima provlači priča o transferu. Znam da je moj menadžer prethodnih godina bio u kontaktu sa nekim klubovima, ali to ne znači da je svaka ponuda ozbiljna“, rekao je Miler za njemački „Bild“.

U dosadašnjem toku sezone Miler je za prvaka Evrope i svijeta odigrao 34 utakmice i dao 20 golova.

„U ovom trenutku Bajern ima sve trofeje u svojim rukama. Malo koja ekipa može da nam parira, a sada svi žele da nas pobijede. Neka ostane tako“, zaključio je Miler, čiji ugovor sa Bavarcima ističe u ljeto 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније