Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2013. 12:30 >> 12:24

LAKŠE SE DIŠE

Pepe: Barsa se uplašila Reala

Dva vezana poraza od vječitog rivala poremetila su atmosferu u katalonskom timu, smatra defanzivac Reala Pepe koji nije mogao da prepozna Barselonu u subotnjem meču.

Nova pobjeda Murinjovog tima i scene koje smo vidjeli na "Bernabeu" javnosti su prikazale jednu drugačiju Barsu - ružnu Barsu, kako kaže Pepe.

"Vidio sam Barselonu čiji igrači napadaju sudiju, scene koje nikada do sada nismo vidjeli. Vidjeli smo ružnu stranu Barselone na koju nismo navikli. Izgleda da ih mnogo boli kada izgube od nas.", rekao je Pepe.

Portugalac se okreće narednim izazovima, ističe da njegov tim u dobrom raspoloženju ulazi u revanš meč sa Mančester Junajtedom.

"Pokazali smo da smo tim koji se bori do smrti. Ostvarili smo dvije važne pobjede nad vječitim rivalom koga smo nadigrali i na taj način povećali samopouzdanje za meč sa Junajtedom", istakao je Pepe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније