Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2013. 11:05   >>  10:58

SERIA A

Alegri: Milan zaslužuje treće mesto

Fudbaleri Milana u subotu su pobijedili Lacio 3:0 i probili se na treće mesto u Seriji A, gdje je, po mišljenju trenera Masimilijana Alegrija, i mjesto njegovom timu.

Golovima dvostrukog strijelca Đampaola Pacinija, te jednim Kevin-Princa Boatenga, "rosoneri" su deklasirali konkurenta za mjesto koje vodi u Ligu šampiona sljedeće sezone.

"Ovaj tim zaslužuje da bude na trećem mjestu, igra veoma dobro. Moramo ostati koncentrisani u borbi za Evropu. Moramo biti mnogo organizovaniji, što će nam olakšati pobjede", rekao je Alegri.

Trener Lacija Valdimir Petković priznaje da je Milan favorit za plasman u Ligu šampiona, ali smatra da je imao pomoć sudija u subotu. Lacio je od 16. minuta igrao sa igračem manje zbog isključenja Kandreve. 

"Milan je tim koji želite da pobijedite, ali kada od 16. minuta imate igrača manje, to je potpuno drugačija igra. Kada se ljudi budu žalili na sudije, nadam se da neće zaboraviti nas. Kao i protiv Fiorentine, ponovo smo platili cijenu zbog određenih odluka. Dok se to nije dogodilo, možda smo bili ravnopravni Milanu po snazi. Čestitam mojim igračima, trudili su se da budu najbolji do kraja", rekao je Petković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније