Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 03. 2013. 22:25 >> 22:19

PRIMERA

Karanka: "Rezerve su briljirale"

Pomoćnik trenera Murinja na klupi Reala, Aitor Karanka, rekao je nakon danšnje pobede nad Barselonom da su igrači sa klupe odigrali odličan meč.

Trener "Galaktikosa", Žoze Murinjo, napravio je čak 7 izmjena u odnosu na sastav koji je pobijedio Barselonu prošlog utorka u Kupu Kralja.

Na konferenciji za novinare nakon pobjede Reala u derbiju Primere nad Barselonom, pomoćni trener madridskog tima, Aitor Karanka, u prvi plan je istakao odličan učinak igrača koji ove sezone nisu imali preveliku minutažu.

"Potrebni su vam svi igrači da iznesu na svojim plećima ovako veliku utakmicu, čak i oni koji ne igraju tako često."

"Uzimajući u obzir igru cijelog tima, najviše sam impresioniran upravo tim igračima. Tim je pokazao da, ko god da igra, zaslužuje povjerenje", izjavio je Karanka nakon druge pobjede u nizu protiv vječitih rivala ekipe Barselone.

Nakon godina patnje, Real je pronašao ključ za pobjede u duelima sa Barselonom. Samo četiri dana nakon što su im očitali lekciju na „Nou Kampu“ u polufinalu Kupa, Madriđani su ponovo pobijedili ljutog rivala – 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније