Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

10. 05. 2023. 10:17 >> 10:17

2.CFL

Danas mečevi 33.kola, derbi u Beranama (TVCG)

U drugoj fudbalskoj ligi Crne Gore danas će biti odigrani mečevi 33.kola. Lider šampionata, Berane, dočekaće Mladost iz Donje Gorice, oba tima imaju isti broj bodova, ali je Berane na vrhu zbog bolje gol razlike.Okršaj je od 16 sati, prenos je na Drugom programu TVCG.

Tri preostala meča ove runde, počeće pola sata kasnije, Grbalj će ugostiti Podgoricu, Bokelj će gostovati Zeti, dok će rivali biti i Igalo i Otrant - Olimpik.

U ovom kolu slobodna je ekipa Koma.

Na vrhu tabele su Berane i Mladost Donja Gorica sa po 47 bodova, treći je Kom sa 43, Podgorica je sakupila 39, a Bokelj 38 bodova.

Na šestom mjestu je Igalo sa 36, Otrant - Olimpik ima 35, dok je osma Zeta sa 32 boda, samo bod manje ima Grbalj, koji je na posljednjem mjestu Druge lige. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније