Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 03. 2013. 15:59 >> 15:53
3

SP

Savićević: Veliko interesovanje za utakmicu sa Engleskom

Za utakmicu koju Crna Gora u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo(SP)igra protiv Engleske na stadionu pod Goricom vlada veliko interesovanje, rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejan Savićević. Utakmica će biti odigrana 26. marta u Podgorici.

Savićević je kazao da su mečevi reprezentacije na domaćem terenu uvijek interesantni publici.

"Veliko je interesovanje za narednu utakmicu sa Englezima. Ali mi pred svaki meč imamo problem sa
potraživanjem ulaznica.Tako je bilo i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (EP), a naročito za meč protiv protiv Poljske u ovom kvalifikacionom ciklusu", rekao je Savićević agenciji MINA.

On smatra da bi bilo idealno rješenje izgradnja novog stadiona.

"Potreban nam je stadion kapaciteta do 30 hiljada gledalaca, koji bi u budućnosti zadovoljio sve naše zahtjeve", kazao je Savićević.

Upitan o eventualnom pozivu mladog fudbalera Crvene Zvezde Vukana Savićevića u crnogorsku reprezentaciju, Dejan Savićević je odgovorio da od toga za sada nema ništa.

"On je htio da nastupa za Crnu Goru jer ima naše korijene. Pokušali smo da mu Ministarstvo unutrašnjih poslova izda pasoš, ali je tada bio maloljetan pa je cijela stvar propala", rekao je Savićević.

On je podsjetio da je Vukan Savićević nastupao za kadetsku selekciju Crne Gore.

"Igrao je za našu kadetsku reprezentaciju, ali on sada ima srpski pasoš i član je njihove omladinske reprezentacije. U svakom slučaju, drago mi je zbog njegove dobre igre, jer smo ga i ranije prepoznali kao talenta", zaključio je Savićević.

Selektor crnogorske reprezentacije Branko Brnović sljedeće sedmice saopštiće spisak fudbalera na koje računa za predstojeće kvalifikacione mečeve za odlazak na SP u Brazilu 2014.

"Hrabri sokoli" će se okupiti u Podgorici nedjelju pred meč sa Moldavijom, koji se igra 22. marta u Kišinjevu, dok je meč protiv Engleske na program četiri dana kasnije na stadionu pod Goricom. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније