Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 02. 2013. 21:14 >> 21:08
1

PORUKA ČELNICIMA KLUBA

Vučinić: Volio bih da Jovetić dođe

Kapiten crnogorske reprezentacije Mirko Vučinić, rekao je da bi bio veoma srećan, kada bi od ljeta član Juventusa postao Stevan Jovetić.

 

"Jovetić i ja često u reprezentaciji igramo zajedno u tandemu i često mijenjamo pozicije u ekipi. Volio bih da to možemo da uradimo i u klubu. On je mnogo dobar igrač, ali ne odlučujem ja o tome, već čelnici kluba. Bio bih izuzetno srećan kada bi ga doveli", rekao je Vučinić, a prenijeli su italijanski mediji.

Torinski klub je tokom prošlog ljetnjeg prelaznog roka bio najveći favorit za dovođenje Jovetića, koji je tada rekao da je srećan u klubu iz Firence.

Napadač Juventusa je odbacio mogućnost prelaska u Englesku rekavši da je zadovoljan životom u Italiji.

"Ne razmišljam o svojoj budućnosti. Ja sam čovjek trenutka i srećan sam u Torinu. Nisam zainteresovan za prelazak u Englesku", zaključio je Vučinić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније