Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 01. 2014. 14:20 >> 17:33
1

OSTVARENJE SNA

Pavićević potpisao za Zvezdu

Crnogorski fudbalski reperezentativac Savo Pavićević potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i postao prvo pojačanje tog kluba u zimskom prelaznom roku.

Pavićević se, na zvaničnom predstavljanju u klubu sa Marakane, zahvalio upravi tog tima na ukazanom povjerenju.

„Velika mi je čast što sam ovdje, nadam se da ću da opravdam očekivanja. Ne bojim se odgovornosti, nadam se da ću se uklopiti. Spreman sam i nalazim se u takmičarskom ritmu", rekao je 33-godišnji Pavićević.

On će u beogradskom klubu nositi dres sa brojem 14. 

"Iz trećeg puta sam došao u Zvezdu jer me je klub tražio još dok sam bio u Hajduku iz Kule i Vojvodini. Prije 10 ili 15 dana sam uspostavio kontakt sa potpredsjednikom Slavišom Kokezom i dogovorio transfer. Hvala i Anortozisu što smo se razišli na prijateljski način", dodao je Pavićević i naveo da Zvezda ima tim za titulu. 

Pored Anortozisa, Vojvodine i kulskog Hajduka, Pavićević je u karijeri još igrao za Energi Kotbus, Kavalu, Makabi Tel Aviv, Omoniju i Hapoel Tel Aviv. 

Funkcioner crveno-bijelih Blažo Raosavljević naveo je da bi Pavićević trebalo da bude ozbiljno pojačanje za ekipu. 

"Znamo da smo imali potrebu da dovedemo iskusnog igrača na odbrambenoj poziciji. Savo je iskusan igrač i dobar čovjek. Nadam se da će se brzo uklopiti, a naše mišljenje je da je on pravo pojačanje. Prelazni rok za nas nije završen, tražimo još jednog štopera", naveo je Raosavljević. 

On je dodao da klub radi na izmirenju dugova prema bivšim igračima i istakao da bi sve trebalo da bude u redu oko registracije igrača za proljećni dio sezone.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније