Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 02. 2013. 16:32 >> 16:28

NADMOĆ

Henes: Ovo je savršen fudbal

Minhenski Bajern ne pragu je da okonča dvogodišnju dominaciju Borusije Dortmund u Njemačkoj, a predsjednik kluba Uli Hesens smatra da tim igra savršen fudbal.

"Potvrdili smo svoju nadmoć. Mnogo smo radili za to, sada smo ponovo na njemačkom vrhu. Borusija je odradila odličan posao posljednjih godina i time podigla i nas na viši nivo. Rezultat toga je da igramo savršen fudbal", prezadovoljan je Henes.

Trener Jup Hejnkes je bio umereniji, ali je istakao dominaciju njegovog tima.

"Igrali smo dobro, agresivno i protiv suparnika koji je igrao vrlo borbeno. Imali smo već takve utakmice u Majncu i Volfsburgu, a s obzirom da smo u sve tri slavili, to je dokaz kvaliteta".Na drugoj strani, trener tima iz Dortmunda Jirgen Klop složio se da je Bajern bio bolji, ali ne smatra da je razlika između dvije ekipe ogromna."U ovoj utakmici se nije vidjela razlika od 17 bodova iz prvenstva. Trebalo je da budemo bolji u prvom dijelu i to me jedino ljuti. Ali razlika nije velika, ponovo ćemo doći ovdje i ponovno ćemo biti sposobni da pobijedimo", rekao je Klop.

Trenera Borusije ljute stalna pitanja o mogućem prelasku njegovog napadača Roberta Levandovskog u rivalski Bajern.

"Mene više zanima hoće li Arjen Roben i Mario Gomes igrati u Bajernu sljedeće sezone. Mislim da neće prihvatiti još jednu godinu na klupi. Možda je to zanimljivije od stalnog razgovora o Levandovskom", promijenio je temu Klop, iako je sportski direktor Borusije Mihael Cork potvrdio da će Poljak napustiti klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније