Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 02. 2013. 23:55 >> 23:50

SA REALOM ZA TROFEJ

Španski kup: Atletiko rutinski otišao u finale

Atletiko Madrid je lako odbranio prednost od 3:1 iz prvog meča, protiv Sevilje. Madriđani su remizirali u Andaluziji 2:2 i zakazali finale sa Realom, gdje se očekuje spektakl.

Sva priča bila je gotova u prvih pola sata. Dijego Kosta i Falkao su pogodili i već tada ugasili nadu domaćina da će se naći u završnoj predstavi.

Izabranici Dijega Simeonea od tog trenutka su stali, vjerovatno čuvajući snagu za prvenstvo, što je domaćin iskoristio da se spasi poraza. Hesus Navas je smanjio na 2:1, a Sevilju nije poremetilo ni to što je posljednjih 15 minuta igrala sa igračem manje. Drugi žuti karton zaradio Čileanac Medel. Rakitić je izjednačio u posljednjem minutu, a nakon toga je tim iz Andaluzije zaradio još jedan crveni karton (Kongobdia). Ipak, više nije bilo vremena za bilo kakve promjene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније