Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 02. 2013. 22:18 >> 22:12

UEFA ODLUČILA

Drogba ima pravo nastupa za Galatasaraj

Disicplinska komisija UEFA odbila je žalbu Šalkea na to što je Didije Drogba igrao za Galatasaraj u prvoj utakmici osmine finala LŠ.

U njemačkom klubu su se nadali da bi Disciplinska komisija UEFA mogla pozitivno da reaguje na žalbu koju su uložili smatrajući da Didije Drogba nije imao pravo da igra za Galatasaraj u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, jer ima važeći ugovor sa kineskim Šangajem.

Ipak, to tijelo UEFA odbilo je žalbu Šalkea, što znači da ostaje na snazi rezultat postignut na terenu - 1:1.

Osim „slučaja Drogbe“, donijete su još neke odluke.

Zlatan Ibrahimović neće moći da igra u naredne dvije utakmice u takmičenjima pod okriljem UEFA zbog crvenog kartona koji je dobio u prvoj utakmici protiv Valensije u osmini finala Lige šampiona. Dakle, neće moći da igra u revanšu 6. marta, a ako se PSŽ plasira u narednu rundu, neće moći ni u prvoj narednoj.

PSŽ je pobedio Valensiju na njenom terenu 2:1, a Ibrahimović je isključen u finišu zbog udaranja protivničkih igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније