Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 02. 2013. 20:49 >> 20:43
1

NEOČEKIVANO - KERJU

Inter našao zamjenu za Milita

Fudbalski klub Inter neočekivano je u svoje redove doveo bivšeg fudbalskog reprezentativca Norveške Džona Kerjua. Angažman Kerjua, koji će do kraja sezone nositi dres Intera, milanski klub koštaće oko 300 hiljada eura.

Posljednji klub tridesetogodišnjeg Norvežanina bio je Vest Hem, za koji je nastupao prošle sezone.

"Dobro se osjećam i spreman sam za debi. Zadnjih šest mjeseci sam trenirao, iako nisam imao klub. Poziv Intera došao je neočekivano, ali to samo dokazuje da je život pun iznenađenja", kazao je Kerju.

Inter je realizovao ovaj transfer kako bi do kraja sezone imali zamjenu za argentinskog napadača Dijega Milita, koji će zbog povrede ligamenata pauzirati pola godine.

Inter nije prvi italijanski klub Norvežanina, koji je u sezoni 2003/2004 igrao za Romu, kada je postigao šest golova na 20 utakmica.

„Neroazuri“ trenutno zauzimaju peto mjesto na tabeli Serije A, sa 14 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније