Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

01. 08. 2022. 21:07 >> 21:04

BLIZU PRELASKA U MARSEJ

Sančes sporazumno raskinuo ugovor sa Interom

Čileanski fudbaler Aleksis Sančes navodno je sporazumno raskinuo ugovor sa Interom i mogao bi da pređe u Olimpik iz Marseja, prenijeli su danas italijanski mediji.

Sančes je imao ugovor sa Interom do juna 2023. godine, ali nije u planovima trenera Simonea Inzagija, pa samim tim ne može da ostane najplaćeniji igrač u milanskoj ekipi.

Sančes je zarađivao oko sedam miliona eura po sezoni, otkako je u septembru 2020. godine prešao iz Mančester junajteda u Inter, za koji je prije toga igrao na pozajmici, u sezoni 2019/2020.

Spekulisalo se da je njegov agent odbio ponudu od četiri miliona eura za privremeni raskid ugovora, a list Ekip prenio je da se radi o cifri od 4,5 miliona.

Italijanski mediji prenijeli su da je svaki dogovor manji od 6,5 miliona eura za Inter bio profitabilan.

Sančes je odigrao 108 takmičarskih utakmica za Inter, postigao je 20 golova i imao je 23 asistencije. Osvojio je titulu u Seriji A, Kup i Superkup Italije.

Inter je ovog ljeta raskinuo ugovor i sa Arturom Vidalom i otplatio mu je otpremninu pošto je saradnja prekinuta godinu dana ranije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније