Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 07. 2022. 19:24 >> 19:22

BEZ INFORMACIJA O IDENTITETU

Fudbaler Premijer lige uhapšen u Londonu: Optužen za silovanje

Fudbalski internacionalac koji igra u Premijer ligi, uhapšen je u sjevernom dijelu Londona, pod sumnjom da je silovao djevojku u junu ove godine.

Skotland Jard za sada ne iznosi nikakve podatke, zbog cijelog procesa, ali britanski mediji polako otkrivaju detalje.

Tako prenose da je u pitanju 29-godišnjak, koji je stranac i koji je reprezentativac svoje zemlje, kao i da je bio siguran putnik na Mundijalu u Kataru u novembru 2022. godine.

"Djevojka u svojim 20-tim godinama je danas, 4.jula podnijela tužbu za silovanje prema osobi u svojim kasnim 20-im godinama" saopštila je Metropolitan policija Londona.

Policija istražuje slučaj, a obaviještena je i ekipa iz Premiejr lige u kojoj fudbaler igra.

Većina fudbalera se krajem juna vratila sa odmora, i stavila se na raspolaganje svojim timovima uoči priprema za novu sezonu u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније