Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 02. 2013. 13:15 >> 13:10

VIŠE OD FUDBALA

El Klasiko za finale Kupa kralja

Novi spektakl sprema se na stadionu „Kamp nou“, u revanš meču polufinala Kupa kralja, večeras se sastaju Barselona i Real. Barsa ima povoljniju situaciju, u prvom meču u Madridu bilo je 1:1.

Utakmicu na "Kamp Nou", od 21 sat, sudiće Undijano Maljenko.

Real danas stiže u Kataloniju, nijesu željeli da spavaju u Barseloni, bojeći se uznemiravanja od strane protivničkih navijača.

Nema nepoznanica oko tima, Roura će se držati provjerenih, od Pedra, Mesija i Inijeste naprijed, a Fabregas će činiti trio na sredini sa Busketsom i Ćavijem.

Kod Reala, počeće Iguain, Pepe i Varan će biti štoperi, Ramos desno, Koentrao lijevo.

Katalonci su rekorderi po broju osvojenih trofeja u ovom takmičenju, a i branilac je titule.

Prema najavama katalonskog kluba, biće podijeljen impresivan broj zastava navijačima na ulazu u stadion – biće podijeljeno 90.000 zastava sa obilježjima kluba i bojama katalonske zastave.

Inače, španski mediji javljaju da će ovoj utakmici prisustvovati ukupno 538 akreditovanih novinara iz 142 medijske kuće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније