Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

02. 06. 2022. 06:45 >> 06:42

AGENT ZA PORTAL

Šćekić nije sebe pronašao u Poljskoj, vrijeme za novi izazov

Povodom informacije da je crnogorski fudbalski reprezentativac Aleksandar Šćekić nakon samo pola godine raskinuo ugovor sa poljskim Zaglebjem, za Portal RTCG oglasio se njegov agent Nikola Tadić. On je rekao da je zvanično raskinut ugovor sporazumno

Kako je rekao, iako je poljski klub odličan, Alkesandar nije sebe pronašao tamo i najbolje rješenje je sporazumni raskid.

"Već je dogovoren transfer u novi klub. Ostalo da se ljekarski pregledi obave nakon obaveza za reprezentaciju", rekao je Tadić.

Ime kluba zasad ne mogu da otkriju. 

"Nakon završene polusezone i izborenog opstanka sjeo je sa članovima uprave kluba i dogovorio da je najbolje rješenje da se nađe novi klub. O poljskom klubu može da kaže sve najbolje. Plaćanje u klubu u minut tačno, organizacija na nivou, ali nije mogao sebe da pronađe tamo, bio mu je potreban novi izazov", kaže Tadić. 

On navodi da pošto je od danas Šćekić slobodan igrač a posle reprezentacije potpisuje za klub, stavio je svoju karijeru na kocku, u slučaju povrede ostaje bez kluba.

"No, reprezentacija mu je pomogla da napravi karijeru i zbog svega toga odlucio je da igra i pomogne", rekao je Tadić. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније