Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 02. 2013. 23:17 >> 01:35

VELŠANIN U FORMI

VIDEO: Projektil Bejla za slavlje Totenhemna

Velšanin Garet Bejl još jednom je donio pobjedu Totenhemu, ovoga puta u poslednjim trenucima meča. Njegovim fantastičnim pogotkom savladan je Vest Hem u gostima 2:3.

U posljednjoj utakmici 27. kola Premijer lige, na Apton Parku viđeno je mnogo preokreta.

Ekipa Viljaša-Boaša povela je već u 13. minutu meča. Konfuznu reakciju odbrane Vest Hema na najbolji način je iskoristio Garet Bejl. Samo deset minuta kasnije dosuđen je jedanaesterac za Vest Hem, a Endi Kerol je uputio šut za izjednačenje na 1:1.

Tim rezultatom se i otišlo na pauzu.

Preokret Vest Hemu donio je Džo Kol samo nakon trinaest minuta igre u drugom poluvremenu. Do izjednačenja „pijevci“ su došli u 76. minutu nakon karambola u šesnaestercu „čekićara“. Lopta, upućena iz slobodnog udarca, odbijala se od više igrača, sve dok je Sigurdson nije smjestio u mrežu.

Nade domaćih navijača da će njihov tim uzeti makar bod u ovom meču raspršile su se u 90. minutu, kada je Bejl još jednom pokazao svoj kvalitet.

Velšanin je neodbranljivim šutom sa preko 25 metara donio pobjedu svojoj ekipi (2:3) i doveo Totenhem na treće mjesto Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније