Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 02. 2013. 22:54   >>  26. 02. 2013. 01:32

SERIJA A

Lacio slavio, Napoliju samo bod

U posljednjem meču 26. kola Serije A Lacio je na svom terenu pobijedio Peskaru 2:0. Ranije danas, Napoli je remizirao na gostovanju Udinezeu 0:0.

"Nebesko-plavi" su ovom pobjedom preskočili Milan i zauzeli treće mjesto u italijanskom šampionatu. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. Mrežu gostiju prvo je zatresao defanzivac Radu u 29. minutu, dok je u 35. strijelac bio bosanski internacionalac Senad Lulić.

Udineze je još jednom pokazao čvrstinu na svom terenu, tako da je Napolija upisao treći remi ove sezone.

Ekipa iz Napulja sada ima šest bodova zaostatka za vodećim Juventusom, koji je jedini uspio da pobijedi Udineze kao gost. Udineze se trenutno nalazi na devetoj poziciji italijanske lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније