Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 02. 2013. 14:02 >> 13:57

DIGITALIZACIJA

FSCG uvodi COMET sistem

Predstavnici ugledne kompanije za informacione tehnologije Analitikom održaće danas i sjutra u Podgorici dvije radionice za zaposlene u Fudbalskom savezu Crne Gore i crnogorskim fudbalskim regijama, čime će FSCG početi proces digitalizacije svog poslovanja po aktuelnim svjetskim standardima. Cilj ovog projekta je unaprijeđenje poslovanja našeg saveza, ali i svih fudbalskih subjekata u našoj zemlji pomoću najmodernijih poslovnih IT rješenja u vidu COMET sistema (Competition Management Expert System), saopštili su iz nacionalne fudbalske organizacije.

Predstavnici Analitikoma danas će održati sastanke sa vođstvom FSCG i vođstvom projekta, regionalnim savezima i predstavnicima Škole za trenere FSCG, dok će sjutra održati sastanke sa komisijama FSCG.

 

Teme sastanka će biti usklađivanje, detaljizacija i odluka oko kompletnog plana ovog projekta, datuma izvođenja i implementacije svih faza projekta, kao i analiza i specifikacija zahtjeva vezanih za funkcionalne module u ovoj fazi projekta kao što su organizacija i administracija, klubovi i stadioni, igrači (registracije, transferi, ugovori...), treneri i klupsko osoblje...

Na temelju specifikacije, Analitikom će navedene module COMET-a nadograditi, konfigurisati i imlementirati u IT sistem FSCG.

Fudbalski savez Crne Gore odlučio se za COMET, internet aplikacioni sistem koji obihvata sve ključne poslovne procese i podatke u sportskim organizacijama, koji je prvenstveno namjenjen fudbalskim savezima i konfederacijama. COMET je napravljen 2003. godine, a od tada je stalno nadograđivan i poboljšavan i spada među najkompletnija rješenja za upravljanje sportskim organizacijama na svjetskom tržištu, a usklađen je sa svim propisima i preporukama Fife i Uefe.

COMET sistem koriste fudbalski savezi Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kolumbije, Čilea, Bolivije, Ekvadora, Paragvaja, Urugvaja, Venecuele i Perua.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније