Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Mina ]

26. 01. 2022. 18:45 >> 18:45

JEDAN OD NAJVEĆIH CG TRENERA

Promovisana monografija posvećena Dragutinu Spasojeviću

Monografija Spaske posvećena je Dragutinu Spasojeviću, jednom od najvećih fudbalskih trenera kojeg je Crna Gora imala, kazao je autor Dragan Perućica.

On je, na promociji monografije u Kući fudbala, kazao je da to književno djelo govori o životu i radu legendarnog crnogorskog trenera.

Prema njegovim riječima, monografija je istinita priča o Spasojeviću i da je pisana dvije godine sa strašću i uzbuđenjem.

"Knjiga je samo pokušaj da se ne ugasi sjećanje o jednoj legendi, trenerskom magu, autoru riječog fudbalskog čuda, kreatoru najljepših stranica u istoriji nikšićkog kluba, tvorcu najveće fudbalske predstave u istoriji Kraljeva, ljudini čeličnih nerava i principa", rekao je Perućica.

On je istakao da je knjiga posvećana čovjeku koji je po mnogo čemu jedinstven i neponovljiv.

"Posvećena je treneru koji je o fudbalu sve znao: prošao, vidio, uradio. Njegov fudbalski moto bio je: Hoću, dakle mogu!", kazao je Perućica.

O knjizi su, osim autora, govorili i Dragan Koprivica, Nikola Mijanović i Niko Raičković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније