Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

23. 01. 2022. 21:14   >>  21:15

KADA ODE IZ SITIJA

Gvardioli će biti ponuđen posao selektora Holandije

Treneru Mančester sitija Pepu Gvardioli biće ponđen posao selektora fudbalske reprezentacije Holandije kada odluči da napusti engleski klub.

Kako je danas prenio Miror, Fudbalski savez Holandije planira da ubijedi 51-godišnjeg Gvardiolu da preuzme reprezentaciju kada završio posao u Sitiju.

Gvardiola ima ugovor sa Sitijem do 2023. godine. On je sa klubom osvojio tri titule u Premijer ligi, četiri Liga kupa i FA kup i stigao do finala Lige šampiona.

Miror je prenio da je Fudbalski savez Holandije prošlog avgusta kontaktirao Gvardiolu prije nego što je Španac produžio ugovor sa Sitijem na još dvije godine.

Gvardiola je rekao da bi želio u nekom trenutku da postane selektor, a kako se navodi, primamljiva mu je ideja da predvodi nacionalni tim svog mentora Johana Krojfa, koji ga je svojevremeno doveo u Barselonu.

Krojf je imao veliki uticaj na Gvardiolinu karijeru, koji je jednom rekao: "Nisam ništa znao o fudbalu dok nijesam upoznao Krojfa".

Aktuelni selektor Holandije je Luj van Gal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније