Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

19. 01. 2022. 23:11   >>  23:19

PREMIJER LIGA

"Đavoli" sigurni, preokret Totenhema u nadoknadi

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su u gostima ekipu Brentforda sa 3:1, u zaostaloj utakmici 17. kola Premijer lige.

Junajted je upisao desetu pobjedu od početka šampionata i sedmi je na tabeli sa 35 bodova, dok je Brentford na 14. poziciji sa 23 osvojena boda.

Ekipa sa Old Traforda je bila bez šuta u okvir gola na večerašnjoj utakmici sve do 55. minuta kada je Antoni Elanga donio vođstvo gostujućem timu, poslije asistencije Freda.

Mejson Grinvud je u 62. minutu povisio na 2:0, a u strijelce se potom upisao i Markus Rašford u 77. minutu. Asistent kod oba pogotka bio je Bruno Fernandeš.

Konačan rezultat postavio je Ajvan Toni u 85. minutu.

Fudbaleri Mančester junajteda će u narednom kolu dočekati Vest Hem, dok će Brentford dočekati Vulverhempton.

Fudbaleri Totenhema pobijedili su u gostima ekipu Lestera poslije preokreta sa 3:2.

Paston Daka je u 24. minutu donio vođstvo Lesteru, Totenhem je izjednačio preko Harija Kejna u 38. minutu, da bi Džejms Medison u 76. minutu ponovo vratio prednost na stranu domaćeg tima.

Kada je djelovalo da će tim rezultatom biti i završena utakmica na scenu je stupio Stiven Bergvejn koji je golovima u 95. i 97. minutu donio sva tri boda Totenhemu.

Ekipa Totenhema je upisala 11. pobjedu i trenutno je peta na tabeli Premijer lige sa 36 bodova, dok je Lester deseti sa 25 osvojenih bodova.

Fudbaleri Lestera će naredni meč igrati protiv Brajtona na svom terenu, dok će Totenhem gostovati Čelsiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније