Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

18. 01. 2022. 16:50   >>  18:14

SA 10.000€

Atalanta kažnjena zbog rasističkog vrijeđanja Džeka

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije kaznila je danas ekipu Atalante sa 10.000 eura, pošto su navijači kluba iz Bergama rasistički vrijeđali igrača Intera Edina Džeka.

Bosanskohercegovačkog fudbalera su tokom prvog poluvremena utakmice 22. kola Serije A (0:0), navijači domaćeg tima vrijeđali povicima "ciganin".

Pored Atalante kažnjeni su i fudbalski klubovi Milan i Đenova.

Đenova je kažnjena sa 5.000 eura jer su navijači tog kluba uticali na odlaganje početka prvog i drugog dijela meča, dok je Milan dobio kaznu od 3.000 eura pošto su navijači u drugom poluvremenu bacili plastičnu flašu na teren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније