Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B/M.V. ]

16. 01. 2022. 07:10   >>  07:11

KARLIČIĆ ZA PORTAL

Mlada fudbalerka ostvaruje snove u Francuskoj

Mlada crnogorska fudbalerka Jelena Karličić prešla je u redove ekipe Bordoa i napravila najveći iskorak u svojoj karijeri. Ova 19-godišnjakinja potpisala je ugovor sa francuskim klubom do 2024. godine. Za Portal RTCG kaže da je još pod utiskom, presrećna i ponosna na sebe.

Karlićić ističe da još mora da radi i treniura da bi postigla ono što želi. Svjesna je, kako kaže, uspjeha i poručujue da će datu šansu iskoristiti na najbolji mogući način.  

Za Portal RTCG kaže da je ženski fudbal u Francuskoj razvijen, te da njene saigračice igraju na svjetskom nivou. 

"Imam prostora za rad i napredak, što je najbitnije. Tek mi je devetnaest godina ne želim nigdje da žurim, tek sam krenula vjerujem u sebe i znam da mogu mnogo bolje, vjerujem u svoje snove", priča Karličić, inače napadačica fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Prve fudbalske korake Jelena je napravila uz trenera Zorana Basekića.

"On je učinio sve da moja ljubav prema fudbalu iz dana u dan raste. Vjerovao je u mene još dok sam dijete bila, uvijek mi je govorio da ću jednog dana uspjeti, zahvalna sam mu na svemu, jedina sam djevojčica bila u njegovom timu, on me je podrzavao i tretirao kao sve ostale. Žao mi je što sve ovo ne može da vidi, svu ovu ljubav, sreću i moju radost dok igram fudbal i ostvarujem svoje ciljeve za koje je on vjerovao jos dok sam imala pet godina.
Svaku sljedeću utakmicu cu igrati za njega, jer znam da bi bio ponosan na sve ovo što sam do sad ostvarila", ističe Karličić za Portal RTCG. 

Naglašava da posebnu zahvalnost ima za čitavu Breznicu, koja ju je, zajedno sa trenerima, kako kaže "izvela na pravi put".

"Vjerovali su u mene, posvećeni su meni bili od prvog dana, jedno veliko hvala za čitavu Breznicu", poručuje Jelena. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније