Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 01. 2022. 16:13 >> 17:25
3

ČETVOROGODIŠNJI UGOVOR

Nikola Janjić pojačao Osijek

Vezista Sutjeske Nikola Janjić prešao je u Osijek, nakon što je dogovorio četvorogodišnji ugovor sa hrvatskim klubom.

On će odigrati drugi dio sezone za Nikšićane, a na ljeto će se pridružiti Osijeku.

“Nisam slučajno izabrao Osijek.Prvo zbog rada trenera Bjelice, vidio sam i odličnu atmosferu među igračima, a sviđa mi se i kako ekipa igra. Nadam se da ćemo zajedno imati mnogo uspjeha. Hvala mojim agentima, porodici i prijateljima, Osijeku naravno želim titulu u HNL-u koju ću i ja, uvjeren sam, osvojiti sa Sutjeskom koja je najbolji klub u Crnoj Gori”, kazao je Janjić na predstavljanju.

Janjić je za Sutjesku u CFL-u odigrao 49 mečeva i postigao devet golova.

Osijek je nakon prvog dijela sezone u Hrvatskoj na diobi prvog mjesta sa Dinamom i Rijekom (po 40 bodova), s tim da "modri" imaju meč manje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније