Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

02. 01. 2022. 18:53   >>  18:53

SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE

Poketino se nada da će Mbape pristati na novi ugovor

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je danas da se i dalje nada da će napadač Kilijan Mbape pristati na novi dugoročni ugovor.

Mbapeu ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone i on je već sada slobodan da pregovara sa drugim klubovima.

PSŽ već nekoliko mjeseci pokušava da ubijedi Mbapea da ostane, ali dogovor još nije postignut, a Real Madrid je favorit da obezbijedi njegov potpis.

"Klub zna njegovu situaciju i naša želja je da on ostane još nekoliko godina", rekao je Poketino na konferenciji za novinare uoči utakmice Kupa Francuske protiv trećeligaša Vana.

Poketino je naveo i da ne vjeruje da će na Mbapea uticati spekulacije o njegovoj budućnosti.

"Takva situacija može da utiče na vas ako niste dovoljno zreli. Kilijan ima potrebnu zrelost, tako da to nije problem", rekao je Poketino.

Kilijan Mbape (23) je ove sezone za PSŽ postigao 15 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније