Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2013. 17:00   >>  16:56

LAMPARD PROMAŠIO PENAL

Premijer liga: Siti bolji od Čelzija

Siti je odgovorio na pobjedu gradskog rivala dan ranije, i to pobjedom u derbiju nad Čelzijem. Pobjedu „građanima“ donijeli su Jaja Ture i Tevez. Ipak, razlika između dva kluba je i dalje velikih 12 bodova.

Samo u prvom poluvremenu Siti je propustio niz prilika za gol, a u drugom je konačno nagrađen za veliki trud.

Ipak, Čelsi je bio taj koji je mogao do vođstva, kada je Džo Hart u šesnaestercu srušio Dembu Ba. Međutim, Hart je odbranio šut indisponiranog Lamparda i tako ga spriječio da postigne 200. gol za „plavce“.

 Kazna je uslijedila brzo."Građani" su došli do prednosti u 63. minutu kada je Ture, iako okružen četvoricom protivničkih igrača poslao neodbranjivu loptu ka golu Petra Čeha. Pobjedu je potvrdio Tevez, koji je iskoristio sjajan pas Davida Silve za 2:0.

Njukasl je u drugom meču dana pobijedio Sautempton 4:2 i izvukao se iz opasne zone. Gosti su poveli već u trećem minutu golom Šnaderlina, ali su „svrake“ preokrenule do poluvremena pogotcima Sisoka i Sisea. „Sveci“ su izjednačili na startu drugog dijela preko Lmaberta, ali je Njukasl ipak smogao snage da se izdigne i dođe do pobjede. Važan trijumf obezbijedio je Kabaje, dok je autogol postigao Hojveld.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније